Een aanbod op maat met onze Contract Service

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Welke leverancier is betrouwbaar en welke minder? Is een collectieve energiedeal nu echt goedkoper? Waar zitten de addertjes onder het gras? Overstappen is niet moeilijk, maar bij een goede keuze maken komt best wat kijken. Besparen gaat verder dan alleen de laagste vaste- en variabele kosten. Verschillende leveranciers hebben verschillende denkbeelden over hoe om te gaan met bijvoorbeeld terugleveren van zelf opgewekte stroom, of meedenken met energiebesparingen.

Voor uw gemak hebben wij de contract service ontwikkeld. Deze dienst, een onderdeel van de onafhankelijke consumentenorganisatie NutSelect, helpt en adviseert dagelijks consumenten bij het maken van een juiste keuze. Geheel vrijblijvend en volledig kosteloos. Wat hebben wij van u nodig? Alleen uw laatste energienota, verder doen wij al het werk. Zo kunt u precies zien wat er verder speelt in energieland, toegespitst op uw situatie. Wilt u meer informatie over isolatie of zonnepanelen? Ook daar kunnen we u verder helpen.

Alle benodigde stappen worden door ons uitgevoerd: van vergelijking tot aanmelding bij uw nieuwe leverancier. Als partner van alle energieleveranciers kunnen wij u deze dienst gratis aanbieden omdat wij van de leveranciers een administratieve vergoeding ontvangen. Overstappen van energieleverancier was nog nooit zo eenvoudig.

Nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Klantervaringen

  • 8 – zonder complicaties,verloopt soepel