Marco Siemelink

Commercieel Directeur
msiemelink@nutselect.nl

Ik ben Marco Siemelink, getrouwd en 2 kinderen, een meisje van 7 en een jongen van 10 jaar. Prachtig om te zien en ervaren in welke omgeving ze opgroeien, bijvoorbeeld huiswerk via internet, communicatie via WhatsApp en alles wat ze willen weten wordt online opgezocht.

Ik zie werken als mijn hobby, je moet het leuk vinden anders, hou je het geen jaren vol. En is het ook vast niet goed voor je gezondheid. Mijn kernwaarden zijn: open, direct, resultaatgericht en samen bouwen aan iets, daar haal ik mijn passie uit.

Energie en duurzaamheid zijn aan ene kant geen spannende onderwerpen, maar toch zie je wel dat het thema energie- en besparing steeds actueel zijn. De rol van energie en energieleveranciers in de toekomst zie ik verschuiven van leverancier naar transporteur, van altijd beschikbaar naar slim inzetten en besparen. Energie is niet alleen je leverancier, maar ook duurzaamheid, besparen, anders inzetten van energiebronnen etc. zie ik als dé grote onderwerpen voor de toekomst.

Daarnaast is mijn hobby koffie. Voor een goed gezette kop koffie kun je me ’s nachts wakker maken. Met een prachtig hartje of blaadje erop bijvoorbeeld. Samen met mijn vrouw run ik ook een aantal webwinkels rondom koffie, bijvoorbeeld Koffievergelijk.nl. Kwaliteitskoffie moet betaalbaar en beschikbaar voor iedereen zijn, zowel thuis als op kantoor.