NutSelect voor makelaars

De makelaardij is nog altijd zeer competitief. Hoe maak je in dit drukke werkveld het verschil? Onderscheidend voordeel wordt behaald door jouw klanten extra service te bieden, kosten te besparen of een combinatie van beiden.

Makelaars die NutSelect VerhuisService aan de consument bieden bereiken beide. Voor jouw klanten komt deze service precies op het goede moment. Het regelen van de voorzieningen tijdens een verhuizing kan normaal gesproken een complexe en vooral tijdrovende bezigheid zijn. De makelaar bespaart kosten doordat de voorzieningen pro-actief en zeer efficiënt met NutSelect worden geregeld. Hij hoeft geen contacten met leveranciers te onderhouden en vragen achteraf van klanten behoren tot het verleden. Zo is de dienstverlening moeiteloos compleet. Of de klant energie, water, telecom, zonnepanelen, isolatie verhuismeldingen.....wil regelen, zélf of met ondersteuning, het kan allemaal.

 

KIantervaringen

  • 9 – Overgang super gesmeerd verlopen. Duidelijke info van oude en nieuwe energieleverancier. Goede keus gemaakt door goede bemiddeling!