Verhuis- en Woonservice

Verhuizen is leuk en spannend, maar het betekent ook veel geregel en gedoe. Wij geloven dat het allemaal efficiënter kan.

NutSelect en de makelaar ondersteunen je graag bij de verhuizing en het regelen van energie, internet, en uw verhuizing van A naar B. Kosteloos en onafhankelijk. De verhuisadviseurs staan klaar om alle vragen over energie en media te beantwoorden of te helpen bij de verhuizing. Of het nu gaat om de isolatie, zonnepanelen of contracten, de Verhuis- en Woonservice helpt je verder. Zo bespaar je tijd en geld.

Wil je het liever allemaal zelf doen? Dat kan ook. In je eigen verhuisportal vind je alle benodigde informatie om alles te regelen.

Ook wanneer je contract afloopt, of je andere vragen hebt over alles wat met energie te maken heeft, helpen wij je graag verder. Dat doen we graag, helpen, zo wordt energiemanagement niet alleen makkelijker, ook veel leuker.

 

Klantervaringen

  • NutSelect kwam op een heel goed moment om mij advies te geven in een hectische tijd. Fijn dat er iemand met mij mee dacht. En contracten regelde.Hartelijk dank nog daarvoor.