Stap 1: Jij tekent een overeenkomst met NutSelect Grootzakelijk om ook grootverbruik klanten te kunnen bedienen.
Stap 2. Wanneer je een potentiële klant hebt kun je via de website www.nutselect.nl/grootzakelijk je offerteverzoek indienen.
Stap 3. Eén van de consultants van NutSelect Grootzakelijk neemt contact met je op om de klantsituatie te bespreken zodat wij een gepaste offerte kunnen uitbrengen. Gezamenlijk met de consultant bepaal je de juiste propositie (leverancier, looptijd, verdienmodel, groen/ grijs)
Stap 4. Op de dag dat de klant een beslissing gaat nemen ontvang jij de maatwerkofferte voor je klant vanuit NutSelect Grootzakelijk.
Stap 5. Wij verwachten altijd een terugkoppeling of de klant je de deal heeft gegund of dat de klant een andere keuze heeft gemaakt. Dit is belangrijk aangezien de leverancier ook een terugkoppeling van ons verwacht.
Stap 6. Indien de klant de overeenkomst heeft getekend dan ronden wij gezamenlijk de administratieve werkzaamheden af. Hierbij nemen wij altijd kort telefonisch contact op met de klant om de ingangsdatum van het contract te verifiëren om boetes te voorkomen.
Stap 7. Afhankelijk van het gekozen verdienmodel ontvang jij de volgende maand of jaarlijks je commissie.
energie portal