Wij zijn er trots op dat wij een bijdrage leveren aan het versnellen van de energietransitie. Via NutSelect worden afnemers geholpen over te stappen naar groene energie. Vorig jaar waren 95% van alle overeenkomsten groen.

Ook helpen wij afnemers te verduurzamen (denk aan zonnepanelen, isolatie of warmtepompen) en te besparen op (vaste) kosten via nieuwe mobiele of internetabonnementen.Onze kracht komt uit meer dan vijftien jaar ervaring in de energiebranche. Inmiddels zijn we meer dan een energieplatform en zetten we ons in voor een compleet aanbod aan duurzame en besparende producten. Dit uit zich in onze kernwaarden: energiek, betrouwbaar, duurzaam, innovatief en partnership. Het draait voor ons om duurzame relaties met onze partners. En dus ook met jou.

Een geavanceerd platform waar vraag en aanbod bij elkaar komen, dat is wat wij bieden. Snelle financiële afhandeling en specialisten die voor je klaarstaan. Naast expertise op het gebied van sales, compliancy, kwaliteit en administratie hebben we nauwe samenwerkingen met partners als Salesdock, Steam, TQIS en anderen. Zo brengen we alle expertises bij elkaar in ons ecosysteem.

Totaaloplossing

We bieden een complete oplossing zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: het verkopen van contracten.
 • Je werkt vanuit je eigen handelsnaam, met jouw contactgegevens in jouw bedrijfskleuren.
 • Je kunt kiezen uit een breed en aantrekkelijk aanbod aan producten en diensten.
 • Je kunt jouw klant eenvoudig betrouwbare aanbiedingen doen die volledig voldoen aan de eisen van de wetgever en betrokken organisatie.
 • Je kunt overeenkomsten sluiten met een flinke besparing voor je klant en een aantrekkelijke vergoeding voor jou.
 • Je kunt een gepersonaliseerd dashboard 24/7 in zien met real-time status en een helder overzicht.
 • We helpen je met de administratie en beantwoorden al jouw vragen.
 • We bieden je onder meer salesondersteuning, verkooptraining en kwaliteitsborging.
 • Je ontvangt de betalingen over jouw vergoedingen bij ons als snelste in de markt.

Menukaart

Wij zijn het grootste distributieplatform van Nederland. Mede dankzij onze bekendheid hebben wij een ongekend uitgebreide menukaart.
 • Een groot aanbod en diversiteit aan producten
 • De beste vergoedingen voor consumenten en zakelijke klanten
 • Concurrerende tarieven, exclusieve proposities en voorwaarden
 • Vele duurzame en besparende producten
 • Het breedste aanbod, waardoor je echt kunt vergelijken en toe kunt spitsen op de situatie van jouw klant

ENGIE werkt al jaren samen met NutSelect aan het continu verbeteren van de kwaliteit binnen verkoop van duurzame energie. NutSelect stelt zich daarbij keer op keer flexibel op, zodat de voortdurend strenger wordende regelgeving en eisen die wij als organisatie stellen, altijd ondersteund blijven in de processen. We zijn heel tevreden over de samenwerking.

Martijn Hoogeveen
ENGIE

Mogen wij ook jouw verbinding zijn naar
onze duurzaamheids- en besparingsproducten?
Dat werkt heel eenvoudig!

Stap 1: Aanvraag

Toegang tot een beveiligde website zorgt ervoor dat al jouw gegevens en documenten veilig bij ons terechtkomen.

Stap 2: Acceptatie

Alle gegevens worden zorgvuldig nagekeken. Wij zorgen ervoor dat alles aan de gestelde eisen voldoet. In dit proces bieden we je online trainingen aan.

Stap 3: Creatie

Jouw persoonlijke portal wordt klaargemaakt. Hierbij hoort jouw logo, huisstijl en een veelzijdig aanbod aan producten. We richten dit portal in naar jouw specifieke behoeften. Denk bijvoorbeeld aan een ingebouwd script voor telefonische verkoop.

Stap 4: Start

Als alles is ingesteld kun jij jouw klanten voorzien van een aantrekkelijk aanbod. Wij staan aan de zijlijn om je te ondersteunen.