Marktleider in Nederland.

Dé betrouwbare schakel tussen energieleveranciers en verkooporganisaties.

Ons verhaal


We zijn begonnen in 2005 met een verhuisservice voor makelaars. In de jaren daarna hebben we onze dienstverlening steeds verder uitgebreid en geprofessionaliseerd. Zo hebben we ons ontwikkeld tot marktleider in Nederland. Het grootste onafhankelijke distributieplatform voor energie. Inmiddels zijn we een onmisbare schakel tussen energieleveranciers en verkooporganisaties.

Onze kracht komt uit onze kernwaarden: energiek, betrouwbaar, duurzaam, innovatief en toegewijd. Het draait voor ons altijd om duurzame relaties zowel met onze leveranciers als met onze partners. En dus ook met jou.


In 2017 is NutSelect overgenomen door Connecthing. Dit is een snel groeiende organisatie die bedrijven faciliteert bij het verkopen van energie en aanverwante producten en diensten.

In 2019 werd Synnion, het #2 distributieplatform van Nederland, onderdeel van de groep. Snel daarna werd softwarebedrijf Scherp Ontwikkeling ingelijfd, ontwikkelaar van het leidende SalesView Pro platform.

Begin 2020 is de integratie met Synnion afgerond en zijn alle partners overgezet op SalesView Pro. NutSelect zet zwaar in op kwaliteit en is een van de initiatiefnemers achter CIRE.
Wij zijn een betrokken marktspeler die zich iedere dag inzet om de marktwerking voor alle partijen te verbeteren: zowel voor de eindklant, de leverancier als onze partners. Wij zijn aangesloten bij meerdere professionele organisaties, waaronder de branchevereniging voor data en marketing (DDMA).Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben niet alleen actief meegewerkt aan de totstandkoming CIRE maar leveren ook een actieve bijdrage aan commissies en werkgroepen binnen die stichting. Bovendien nemen wij er zitting in het bestuur en de raad van toezicht. Buiten CIRE zijn wij ook actief, bijvoorbeeld in dialoogsessies over de toekomstige inrichting van de markt en de uitwisseling van energiedata.

Breda

Apeldoorn
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda en we hebben een tweede locatie in Apeldoorn. We werken met meer dan vijftig energieke collega’s. De sfeer is professioneel, inspirerend en tegelijkertijd fun en informeel met korte lijnen. We geloven in de kracht van samenwerken en vanuit die gedachte zorgen we dan ook regelmatig voor de juiste ontspanning.

Ik ben trots dat wij een bijdrage kunnen leveren aan het versnellen van de energietransitie. Als grootste distributieplatform in de Nederlandse energiemarkt willen wij – en kunnen wij – echt een verschil maken. Via NutSelect worden afnemers geholpen om over te stappen naar duurzame energie. Vorig jaar waren 95% van onze gesloten overeenkomsten groen.

Erik Verdam
COO van Connecthing & General Manager NutSelect

Wil je daar ook aan bijdragen?

Wij horen bij de Connecthing Groep. Een snel groeiende organisatie die bedrijven faciliteert bij het verkopen van energie en aanverwante producten en diensten. Samen zijn we een jong en energiek bedrijf. Er is veel ruimte voor ideeën waar jij aan kunt bijdragen. Onze focus ligt op het vergroten van de klanttevredenheid en het creëren van waarde voor alle partijen: eindklant, intermediair én energieleverancier.
De mensen achter

NutSelect

Nieuwsgierig naar meer?

Wij stoppen iedere dag veel energie in ons werk. Maar we maken ook zeker tijd om prestaties te vieren, te ontspannen en te genieten met elkaar:
 • Vrijdagmiddagborrels
 • Verzorgde lunches
 • Personeelsfeesten
 • Barbecues
 • Tafeltennis, tafelvoetbal, dartbord

Onze vacatures


Ben je nieuwsgierig geworden?
Hieronder vind je onze openstaande vacatures. We nodigen je graag uit om te solliciteren. Dat kan heel eenvoudig via de knop onder de vacature. Binnen twee werkdagen ontvang je van ons een reactie.
Vacature Senior Leveranciersmanager

Bedrijfsprofiel
Connecthing Groep is een ambitieuze en snel groeiende organisatie die bedrijven faciliteert bij het verkopen van energie gerelateerde producten en diensten. Met het vooruitstrevende cloud-based platform helpt Connecthing jaarlijks honderdenduizenden consumenten en bedrijven (vooral MKB) bij het maken van de juiste keuze - via onze verkooppartners - in heel Nederland.

Bij Connecthing staat partnership als overkoepelende kernwaarde centraal. De focus ligt op het creëren van waarde voor alle partijen; leverancier, tussenpersoon en eindklant. Als leidend distributieplatform in Nederland opereert Connecthing onder het merk NutSelect. Op dit moment verbindt het cloud-based platform 20 energieleveranciers met meer dan 350 partners verspreid over verschillende kanalen en marktsegmenten (telemarketing, door-to-door, direct sales, retail, real-estate, enz.). Daarnaast zijn er diverse partnership concepten die worden gefaciliteerd door Connecthing en is er onlangs een nieuw bedrijf Connecthing Direct opgericht naast NutSelect om digitale concepten waaronder Vanzelf te ontplooien.

Voor meer informatie ga naar connecthing.eu, nutselect.nl en vanzelf.nl. Connecthing Groep is ook bezig met internationale expansie. De komende maanden verwacht het bedrijf een eerste grote stap in het buitenland aan te kondigen.

In verband met de sterke groei en toenemende behoefte aan meer inkoopkennis vanuit onze leveranciers zijn we op zoek naar een

Senior Leveranciersmanager


De huidige manager heeft gedurende de afgelopen jaren een uitstekende portefeuille van energieleveranciers opgebouwd. Iets waar onze concurrenten jaloers op mogen zijn. Op deze goede relaties willen we voortborduren. De volgende fase draait vooral om een verdiepingsslag en steeds meer ketenintegratie. Hiervoor hebben we meer inhoudelijke kennis nodig en zoeken we iemand met ervaring uit de energiemarkt. De huidige manager zal zijn functie geleidelijk overdragen om zich op een nieuwe project te kunnen focussen.

Inhoud van de functie
Als Senior Leveranciersmanager ben je commercieel primair verantwoordelijk voor de relatie met de energieleveranciers. Jij zorgt ervoor dat onze zogenaamde menukaart de beste is én blijft. Je bent de commerciële spil tussen onze energieleveranciers en onze verkoopkanalen - zowel de traditionele als de digitale - maar je begrijpt de behoeftes van de eindklant ook heel goed. Je bent een commercieel persoon in hart en nieren en bent in staat om zelfstandig te opereren en op creatieve manieren waarde toe te voegen aan de partnerships met onze energieleveranciers.

Daarnaast onderhoud je intern veel contact met partner managers van NutSelect en het Vanzelf-team en uiteraard extern met onze energieleveranciers. Met hen ben je continu in gesprek over de beste proposities, pricingmethodieken, kwaliteit en compliance, mogelijkheden om churn te voorkomen en nieuwe business modellen.

Jouw kennis van de energiemarkt is cruciaal. Hiermee willen wij de dialoog met onze energieleveranciers op een hoger niveau tillen. De energiemarkt verandert continu. Afgelopen periode hebben wij als CIRE-initiatiefnemer (Centraal Intermediair Register Energiemarkt) hard gewerkt aan en veel bereikt op het gebied van kwaliteit en compliance. Maar er is veel meer. Samen met onze energieleveranciers willen we de klantwaarde optimaliseren. Je begrijp de inkoopmarkt en snapt hun businesscase als geen ander en kunt de leveranciers challengen én helpen. Voor onze energieleveranciers ben je de vertrouwde gesprekspartner om samen onderscheidende proposities mee uit te werken die een optimale conversieratio en klantwaarde realiseren, passend bij de desbetreffende partij.

Connecthing is gevestigd in Breda. Daar ben je naar verwachting 2 dagen per week aanwezig. De overige dagen bezoek je leveranciers of werk je vanuit huis.

Plaats binnen de organisatie
In deze rol werk je nauw samen met alle afdelingen binnen het bedrijf. Je bent iemand die ondanks beperkte aanwezigheid zijn/haar netwerk snel opbouwt en onderhoudt. De interne afstemming is cruciaal om de leveranciers goed te kunnen bedienen. Je bent letterlijk de schakel tussen organisatie en leveranciers. Je betrekt per dossier de relevante collega’s en informeert de gehele organisatie over de ontwikkelingen in de markt en bij de leveranciers.

Formeel kom jij in dienst bij Connecthing International BV en rapporteer jij aan David Tuohy, CEO van de groep en oudgediende in de energiewereld maar in de praktijk werk je zowel voor NutSelect als Vanzelf. Jij bedient Erik Verdam, GM van NutSelect BV (en tevens COO van de groep) en Herman Mantel, GM van Connecthing Direct BV. Jij hebt één collega leveranciersmanager die tevens aan jou rapporteert.

Jouw verantwoordelijkheden:
 • Eindverantwoordelijk voor het onderhouden van partnerships met energieleveranciers in Nederland
 • Aantrekken van nieuwe leveranciers en ontwikkelen van nieuwe proposities om ervoor te zorgen dat onze menukaart de beste in de markt blijft
 • Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten met energieleveranciers (en in de toekomst leveranciers van energie gerelateerde producten en diensten)
 • Bewaken van kwaliteit en compliance (samen met de betreffende afdelingen)
 • Adviseren van directie m.b.t. strategie inzake marktontwikkelingen
 • Bijdragen aan het opstellen van het jaarplan (forecast en budget)
Wij vragen voor deze rol
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Minstens 10 jaar (B2B) ervaring in een commerciële rol is een must, bijvoorbeeld als manager pricing, productmanager, salesmanager of channelmanager
 • Bewezen trackrecord in de energiemarkt. Minimaal 5 jaar ervaring in de sector.
 • Kennis op het gebied van prijsvorming (pricing, trading, etc) is een pré, affiniteit daarmee is een must
 • Ervaring op het gebied van resellers en/of partnermanagement is wenselijk
 • Ondernemersmentaliteit die thuishoort in sterk groeiende organisatie met een drang naar nieuwe kansen
 • Gesprekspartner op alle niveaus, tot C-level. Je bouwt een sterke relatie op alle niveaus en bent een goede onderhandelaar
 • Een flexibele en commercieel doelgerichte instelling, goed analytisch vermogen
Connecthing biedt
Mensen die werken bij Connecthing leven onze kernwaarden na; partnership = betrouwbaar + duurzaam + innovatief + energiek. We work hard and we play hard! Connecthing biedt een zeer goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie en bij jouw ervaring in de markt. Daarnaast is een variabele beloning van toepassing, gebaseerd op company prestaties.
Je bent veel op pad naar de leveranciers. Daarvoor wordt uiteraard een milieu vriendelijke company-car ter beschikking gesteld.

Procedure
Bij de werving en selectie wordt Connecthing bijgestaan door kWh People.

Voor vragen over de vacature, neem contact op met Koen Willems, Managing Partner koen.willems@kwh-people.com of bel op 0611 - 629 733Soliciteren op deze functie

Vacature medior/senior Microsoft .NET Backend Developer

Wij zijn Connecthing, een ambitieuze en snel groeiende IT-organisatie die bedrijven faciliteert bij het verkopen van energie gerelateerde producten. Met ons vooruitstrevende cloud-based platform helpen we maandelijkse duizenden mensen bij het maken van de juiste keuze. De focus ligt op het vergroten van de klanttevredenheid en het creëren van waarde voor alle partijen. Als marktleider in Nederland opereert Connecthing onder de merken NutSelect en Synnion. Op dit moment verbindt het Connecthing-platform 20 energieleveranciers met meer dan 800 partners verspreid over verschillende kanalen en marktsegmenten.

Wat ga je doen?
Het huidige Connecthing platform is het meest moderne en vooruitstrevende platform op de markt. Het platform is opgebouwd door middel van verschillende technologieën, waarvan het grootste deel bestaat uit Microsoft .NET Core (C#). Het omvat een flink aantal REST APIs bovenop Microsoft SQL Server. Jouw werkzaamheden zullen zich richten op het volgende:
 • Het verder uitbreiden van het bestaande platform qua functionaliteit om te zorgen dat we voorop blijven lopen in de markt.
 • Meedenken met de architectuur om te zorgen dat die toekomstbestendig is, onder andere door de nodige flexibiliteit in te bouwen voor internationale expansie.
 • Jezelf ontwikkelen door je te verdiepen in de laatste technieken en voorstellen te doen voor toekomstige ontwikkelingen.
Wat we vooral belangrijk vinden is dat jij focust op de dingen waarin jij in je kracht bent! We horen dus graag van je waar je goed in bent en waar je passie ligt.

Wat vragen wij?
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Microsoft .NET / .NET Core developer (C#).
 • Je houdt van techniek en bent continu bezig met het bedenken van nóg betere oplossingen.
 • Je hebt kennis van databases (SQL of no-SQL).
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent bekend met agile werken volgens Scrum of Kanban (pré).
 • Je hebt gewerkt met Azure DevOps (pré).
 • Je hebt ervaring met Cloud diensten zoals bijvoorbeeld Microsoft Azure of Amazon Web Services (pré).
Wat bieden wij?
 • Een leuk team van jonge professionals, samen werken én lachen we hard.
 • Een uitdagende omgeving waarin veel gebeurt en waar de ambitie hoog is.
 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen en een pensioenregeling.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een resultaatafhankelijke 13e maand.
 • Persoonlijke ontwikkeling, zoals het behalen van certificeringen, volgen van cursussen en bezoeken van conferences.
 • Een high-end laptop of desktop.
 • Elke dag een goed verzorgde lunch en vers fruit.
 • De nodige ontspanning; epische bedrijfsuitjes, borrels en voor de liefhebber is er een tafeltennistafel.
Hebben wij jouw interesse gewekt?
Wil je komen werken bij Nutselect en wil jij je steentje bijdragen aan het verder professionaliseren van onze Servicedesk? Dan ontvangen we graag jouw cv en korte motivatie. Je mag je e-mail richten aan Diana Ooijen, onze HR-manager. We doen ons best om binnen 48 uur te reageren. Als we allebei enthousiast zijn nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor.Soliciteren op deze functie

Vacature Medewerker Servicedesk

Vind jij het leuk om dagelijks in contact te staan met partners, leveranciers, consumenten en collega’s in de energie branche? Help je graag mensen bij het beantwoorden van diverse vragen? Voel jij je verantwoordelijk voor het naar tevredenheid oplossen van klachten?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Bij NutSelect (onderdeel van Connecthing) werken we dagelijks aan het vergroten van de klanttevredenheid bij onze partners. Hiermee creëren we waarde voor alle partijen; dat zijn onze partners maar ook jouw toekomstige collega’s. Doordat NutSelect marktleider in Nederland is zitten we niet stil. Ons platform verbindt 20 energieleveranciers met meer dan 800 partners, verspreid over verschillende kanalen en marktsegmenten. Hier kun jij aan meewerken, we beloven dat het niet saai wordt.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Servicedesk:
 • ben je het eerste aanspreekpunt voor partners en leveranciers, je leidt hun verzoeken in goede banen en je draagt zorg voor een tijdige en passende oplossing.
 • ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de Servicedesk. Als eerste aanspreekpunt heb je een duidelijke verantwoordelijkheid in de organisatie en zorgen we samen voor een optimale dienstverlening.
 • ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige uitwerking van diverse administratieve werkzaamheden in ons zelf ontwikkelde platform.
 • ben je zowel communicatief als administratief sterk en zorg je dat alle wijzigingen duidelijk zijn en verzoeken correct worden geregistreerd in onze eigen systemen.
 • ben je een teamspeler die zowel binnen als buiten de Servicedesk in goed overleg onduidelijkheden en verbeterpunten constructief belegd en opvolgt.

Wat vragen wij?
 • MBO+ niveau door opleiding of ervaring in een commerciële omgeving.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Recente werkervaring met MS Office, met name Excel.
 • Effectieve communicatie skills.
 • Je bent nauwkeuring en erg servicegericht.
 • Je bent administratief sterk, stressbestendig en staat sterk in je schoenen.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en bent bereid op roosterbasis ook in de avond en op zaterdag te werken.

Wat bieden wij?
 • Een leuk team van jonge professionals, samen werken én lachen we hard.
 • Een uitdagende omgeving waarin veel gebeurt en waar de ambitie hoog is.
 • Een passend inwerktraject waarbij we de energiemarkt, ons platform en andere systemen je uitvoerig worden uitgelegd.
 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen en een pensioenregeling.
 • Een resultaatafhankelijke 13e maand.
 • Elke dag een goed verzorgde lunch en vers fruit.
 • De nodige ontspanning; epische bedrijfsuitjes, borrels en voor de liefhebber is er een tafeltennistafel.
 • We zijn zelf volop in ontwikkeling, groei jij met ons mee…?

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Wil je komen werken bij Nutselect en wil jij je steentje bijdragen aan het verder professionaliseren van onze Servicedesk? Dan ontvangen we graag jouw cv en korte motivatie. Je mag je e-mail richten aan Diana Ooijen, onze HR-manager. We doen ons best om binnen 48 uur te reageren. Als we allebei enthousiast zijn nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor.Soliciteren op deze functie

Vacature product owner / scrum master

Wij zijn NutSelect, een onderdeel van Connecthing Groep, Connecthing Groep is een ambitieuze en snel groeiende organisatie dat bedrijven faciliteert bij het verkopen van energie gerelateerde producten. Met ons vooruitstrevende cloud-based platform helpen we maandelijkse duizenden mensen bij het maken van juiste keuze. De focus ligt op het vergroten van de klanttevredenheid en het creëren van waarde voor alle partijen. Als marktleider in Nederland opereert Connecthing onder het merk Nutselect. Op dit moment verbindt het Connecthing-platform 20 energieleveranciers met meer dan 800 partners verspreid over verschillende kanalen en marktsegmenten.

Wat je gaat doen
Het huidige Connecthing platform is het meest moderne en vooruitstrevende platform op de markt. In de rol van Scrum Master / QA Engineer ben jij degene die het agile development proces begeleidt om de software development teams optimaal te kunnen laten presteren. Daarnaast ben je ook bezig met het functioneel testen van de software, om op die manier de kwaliteit van het platform te waarborgen.

Een greep uit je werkzaamheden:
 • Je coacht, faciliteert en begeleidt de software developers tijdens het Scrum proces.
 • Je voert handmatige of geautomatiseerde tests uit om de kwaliteit van de door Connecthing ontwikkelde software te waarborgen.
 • Je stelt testplannen op en draagt zorg voor de uitvoering ervan op basis van de specificaties van functionaliteiten.
 • Je organiseert en faciliteert de sprint ceremonies ter ondersteuning van het Scrum proces.
 • Je bent een sparringpartner van de Product Owner.
 • Je monitort de voortgang van development sprints.
 • Je denkt mee en adviseert over de toekomstige doorontwikkeling van ons platform.

Wat vragen wij?
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Scrum Master en/of QA Engineer in een agile software development omgeving.
 • Je hebt affiniteit met het werken volgens moderne DevOps principes zoals Agile/Scrum.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt ervaring met Jira, ervaring met Confluence is een pré.
 • Kennis van de energiemarkt is een pré.
 • Ervaring met test automatisering is een pré.
Wat bieden wij?
 • Een leuk team van jonge professionals, samen werken én lachen we hard.
 • Een uitdagende omgeving waarin veel gebeurt en waar de ambitie hoog is.
 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen en een pensioenregeling.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een resultaatafhankelijke 13e maand.
 • Persoonlijke ontwikkeling, zoals het behalen van certificeringen, volgen van cursussen en bezoeken van conferences.
 • Een high-end laptop of desktop.
 • Elke dag een goed verzorgde lunch en vers fruit.
 • De nodige ontspanning; epische bedrijfsuitjes, borrels en voor de liefhebber is er een tafeltennistafel.

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Wil je komen werken bij NutSelect / Connecthing Groep? Dan ontvangen we graag jouw cv en korte motivatie. Je mag je e-mail richten aan Diana Ooijen, onze HR-manager. We doen ons best om binnen 48 uur te reageren. Als we allebei enthousiast zijn nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor.Soliciteren op deze functie

Ben je ambitieus en enthousiast maar staat er geen passende vacature tussen?


Wij maken graag kennis met je!